More

Premierhelg i Kungsberget 2023 -Skidåkning och Boende i Toppklass

Skidåkning från Torsdag till Söndag, 14:e till 17:e December 2023

Vintern knackar på dörren och det är dags att damma av skidutrustningen och bege sig ut i backarna. Kungsberget inbjuder till en oförglömlig premierhelg för skidåkning från torsdag till söndag, den 14:e till 17:e december 2023. Det är en idealisk tidpunkt att utforska snöklädda landskap, känna den krispiga vinterluften och låta adrenalinet pumpa i takt med varje sväng nerför backen.

Boende av högsta kvalitet: Panorama 24

För dig som söker ett boende som är lika enastående som den omgivande naturen finns Kungsberget Panorama 24, ett nyligen byggt boende som lovar komfort, stil och funktionalitet. Här kan du och dina nära njuta av en avkopplande och lyxig vistelse med plats för upp till sex personer.

Panorama 24 erbjuder inte bara en varm och välkomnande atmosfär utan även stora panorama fönster som badar boendet i naturligt ljus och erbjuder en spektakulär utsikt över de snöklädda bergen. Den höga takhöjden bidrar till en känsla av rymd och frihet, så att du kan röra dig fritt och verkligen känna dig som hemma.

Moderna bekvämligheter och hållbarhet

För de som reser med elbil erbjuder Kungsberget Panorama 24 parkeringsplatser med tillgång till elbilsladdare, så att du kan vara säker på att din bil är laddad och redo för äventyr när du är det. Alla faciliteter är nyligen byggda och designade med tanke på din komfort och bekvämlighet.

Boka din vistelse

Ta chansen och boka din vistelse på Panorama 24 nu för att säkra din plats i detta drömboende under premierhelgen i Kungsberget. Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller nybörjare, kommer du att ha en oförglömlig upplevelse med fantastisk skidåkning, lyxigt boende och andlös natur. Vänta inte, boka din plats idag och gör dig redo för en oförglömlig vintersemester!


Utvalda bilder från Kungsberget Panorama 24

V
A
Boka Kungsberget Panorama här »