More

Hotell Kungsberget

På Kungsberget finns det många olika typer av boenden, det som kommer närmast ett hotell är Kungslodgen och Ski Lodge.

Kungslodgen

Rymliga och mysiga lägenheterna på Kungslodgen, som ligger precis bredvid Västliftarna som tar dig ända upp till toppen av backarna är ett bra alternativ för dig som söker boende likt ett hotell.

I lägenheterna finns allt du behöver för en bekväm vistelse, med fullt utrustat kök med diskmaskin, allrum, tre sovrum och två badrum. Om du vill njuta av en middag på restaurang så finns flera alternativ inom bekvämt avstånd från Kungslodgen, inklusive Ski Lodge, Fröken Filipssons och Sofias Pizzeria.

För den som vill ha en fantastisk utsikt över backarna finns lägenheter med balkong mot backen. Dessutom finns det möjlighet att boka sen utcheckning (kl 18) vid avresa en söndag på vissa boenden på Kungslodgen.

För att göra din vistelse ännu mer bekväm finns även en bastuavdelning och gym tillgängligt för gästerna. Om du vill ta med dig din fyrbenta vän på semestern är det också möjligt att boka djurtillåtna lägenheter på Kungslodgen.

Kungslodgen på Kungsberget är det perfekta valet för den som söker en bekväm och trivsam vistelse i en av Sveriges mest populära skidorter.

Ski lodge

Ski Lodge på Kungsberget är ett hotell med hög standard som ligger precis vid skidbackarna. Detta gör det till en perfekt plats att bo på för skidåkare som vill ha nära till liftarna och slippa långa transportsträckor till och från backarna. Hotellet har en modern och stilren design med en hemtrevlig känsla, vilket gör att man känner sig som hemma direkt när man kliver in genom dörren.

Rummen på Ski Lodge är rymliga och bekväma med hög standard. Det finns olika rumskategorier att välja mellan beroende på behov och budget. Rummen är utrustade med bekvämligheter som en platt-tv, skrivbord, minibar, vattenkokare och eget badrum. De flesta rummen har även en fantastisk utsikt över skidbackarna eller den vackra omgivningen.

På Ski Lodge finns det även en restaurang som serverar god mat och dryck. Restaurangen har en mysig atmosfär och en vacker utsikt över backarna. Här kan man avnjuta både frukost, lunch och middag. Menyn består av både internationella rätter och lokala specialiteter, så det finns något för alla smaker.

Andra hotellalternativ nära Kungsberget

Det finns inte något renodlat hotell nära Kungsberget, utan närmsta hotell finns då i Sandviken ca 17 minuter bort med bil.

  • Best Western Hotell Hedåsen.
  • Högbo Brukshotell
  • Stadshotellet Princess
  • Forsbacka Wärdshus

Klicka på länken för att läsa mer om Kungsberget boende.

Läs mer:
För de som ska boka boende – Kungsberget rabatt
Alternativ till hotell i Kungsberget

K
Tidigare artikel

Kungsberget Restaurang

K
Nästa artikel

Kungsberget liftkort

Boka Kungsberget Panorama här »