More

Alternativt boende till hotell i Kungsberget

Söker du efter en unik och naturnära boendeupplevelse i Kungsberget som alternativ till hotell? Då är Kungsberget Panorama 24 det perfekta alternativet för dig! Denna nya boendeanläggning ligger precis intill Kungsbergets nya gröna skidbacke och erbjuder välutrustade lägenheter som är designade för att göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt.

Sammanfattning Kungsberget Panorama 24

  • 57 kvm
  • 2 sovrum med totalt 6 bäddar
  • Högt i tak över 3 meter som ger extra rymlig känsla
  • Fanstastisk utsikt med stor balkong
  • Stor smart TV med Netflix, Youtube och kabel TV.
  • Snabbt WIFI
  • Modernt nytt fräscht boende högt upp avskiljt från andra boenden.
  • Parkering och laddstolpe för elbil

Kungsberget Panorama erbjuder rymliga lägenheter på 57 kvadratmeter, och det som verkligen sätter dessa boenden i en klass för sig är det fantastiska ljusinsläppet som skapas av de stora fönstren. Det naturliga ljuset fyller rummen och ger en härlig atmosfär som verkligen låter dig koppla av och njuta av din vistelse.

Varje lägenhet har plats för upp till 6 gäster i två separata sovrum. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och gemenskap som är perfekt för familjer eller grupper av vänner. I vardagsrummet hittar du en mysig soffa, ett soffbord och en TV för avkoppling efter en dag full av aktiviteter. För extra värme och stämning under vinterkvällarna finns även en braskamin som skapar en inbjudande atmosfär.

För den som vill hålla sig uppkopplad finns självklart Wi-Fi och kabel-TV i lägenheten. Köket är fullt utrustat med kylskåp, frys, spis med ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare, vilket gör det enkelt att laga egna måltider om du så önskar.

När det kommer till sovrummen kan du se fram emot en god natts sömn. Ett av sovrummen har en bekväm dubbelsäng, medan det andra har fyra sängar i form av två våningssängar, perfekt för barn eller vänner. Hallen och badrummet har golvvärme för extra komfort och bekvämlighet, och det finns även ett torkskåp för att snabbt torka dina kläder efter en dag ute i snön.

Boendeanläggningen består av två lägenheter i samma byggnad. Den övre lägenheten (Kungsberget Panorama 24) har en extra hög takhöjd och en rymlig 15 kvadratmeter stor balkong med utsikt över det vackra landskapet. Här kan du njuta av en kopp varm choklad medan du beundrar den imponerande naturen. Den undre lägenheten har sin egen privata uteplats där du kan koppla av och ta in frisk luft.

För miljömedvetna gäster finns det möjlighet att ladda elbilar på den särskilda parkeringen med elstolpe. Det är värt att notera att Kungsberget Panorama inte tillåter husdjur och att alla lägenheter är rökfria, vilket bidrar till en hälsosam och trivsam miljö för alla besökare.

P
O
Boka Kungsberget Panorama här »